НОВОСТИ

Поспішайте скористатися спеціальною пропозицією на Microsoft Office 2010!
Лише з 1 лютого по 30 квітня 2012 року по всій Україні діє спеціальна пропозиція для замовників малого та середнього бізнесу* — знижка 25% на Microsoft Office 2010 , придбаний за програмами корпоративного ліцензування (Open License). Не пропустіть чудову можливість придбати Microsoft Office 2010 та, користуючись перевагами продукту, підвищуйте продуктивність Вашого бізнесу вже сьогодні.
01.02.12
Microsoft webcast: понедельник, 16 января, 19-30
Дорогой коллега! По многочисленным просьбам мы продолжаем традицию проведения зимней сессии Microsoft University Online , которая представляет собой серию технических, обучающих веб-кастов для ИТ-профессионалов. В этом году тема использования Microsoft Active Directory будет расширена углубленными докладами по использованию групповых политик для управления ИТ-инфраструктурой организации.
12.01.12
Партнерський бюлетень. Спеціальний випуск. Жовтнева пропозиція
Скористайся можливістю ефективно управляти своїм бізнесом Тільки в жовтні спеціальна пропозиція на всі* продукти Microsoft для компаній середнього та малого бізнесу Лише з 1 по 31 жовтня 2011 року по всій Україні діє спеціальна пропозиція для замовників малого та середнього бізнесу** — знижка 10% на всі* продукти Microsoft, придбані за програмами корпоративного ліцензування. Не пропустіть чудову можливість ліцензувати IT-інфраструктуру бізнесу та підвищити його продуктивність, використовуючи переваги продуктів Microsoft. Щоб придбати продукти Micrposoft або отримати консультацію з ліцензування, а також дізнатися кінцеві ціни, звертайтесь до авторизованих партнерів Microsoft у вашому місті. Детальні умови акції: www.microsoft.ua/smb/minus10
03.10.11

Все новости...»

2008, ООО "СОФТКОМ" ©