НОВОСТИ

Поспішайте скористатися спеціальною пропозицією на Microsoft Office 2010!
Лише з 1 лютого по 30 квітня 2012 року по всій Україні діє спеціальна пропозиція для замовників малого та середнього бізнесу* — знижка 25% на Microsoft Office 2010 , придбаний за програмами корпоративного ліцензування (Open License). Не пропустіть чудову можливість придбати Microsoft Office 2010 та, користуючись перевагами продукту, підвищуйте продуктивність Вашого бізнесу вже сьогодні.
01.02.12
Microsoft webcast: понедельник, 16 января, 19-30
Дорогой коллега! По многочисленным просьбам мы продолжаем традицию проведения зимней сессии Microsoft University Online , которая представляет собой серию технических, обучающих веб-кастов для ИТ-профессионалов. В этом году тема использования Microsoft Active Directory будет расширена углубленными докладами по использованию групповых политик для управления ИТ-инфраструктурой организации.
12.01.12
Партнерський бюлетень. Спеціальний випуск. Жовтнева пропозиція
Скористайся можливістю ефективно управляти своїм бізнесом Тільки в жовтні спеціальна пропозиція на всі* продукти Microsoft для компаній середнього та малого бізнесу Лише з 1 по 31 жовтня 2011 року по всій Україні діє спеціальна пропозиція для замовників малого та середнього бізнесу** — знижка 10% на всі* продукти Microsoft, придбані за програмами корпоративного ліцензування. Не пропустіть чудову можливість ліцензувати IT-інфраструктуру бізнесу та підвищити його продуктивність, використовуючи переваги продуктів Microsoft. Щоб придбати продукти Micrposoft або отримати консультацію з ліцензування, а також дізнатися кінцеві ціни, звертайтесь до авторизованих партнерів Microsoft у вашому місті. Детальні умови акції: www.microsoft.ua/smb/minus10
03.10.11

Все новости...»
01.02.12
Поспішайте скористатися спеціальною пропозицією на Microsoft Office 2010!
 

Лише з 1 лютого по 30 квітня 2012 року по всій Україні діє спеціальна пропозиція для замовників малого та середнього бізнесу* — знижка 25% на Microsoft Office 2010, придбаний за програмами корпоративного ліцензування (Open License).

Не пропустіть чудову можливість придбати Microsoft Office 2010 та, користуючись перевагами продукту, підвищуйте продуктивність Вашого бізнесу вже сьогодні.

Детальні умови акції:

Стосується програм: Open License
Початок дії: 1 лютого 2012 року
Закінчення дії: 30 квітня 2012 року
Територія дії акції: Україна
Продукти, які беруть участь у акції: Microsoft Office Standard 2010 та Microsoft Office Professional Plus 2010
Ліцензії для замовлення: Ліцензія
Мінімальна кількість: 10 ліцензій
Максимальна кількість: 100 ліцензій
Мовна версія: українська, російська, single (можливість використання придбаного продукту однією з 36 доступних мов)

* умови акції не поширюються на замовників академічного та державного секторів, а також на спеціальний рівень цін С. 
Microsoft залишає за собою право визначати відповідність організації умовам акції. Перед замовленням продукту за акцією зверніться, будь ласка, до партнера, щоб уточнити, чи можете ви скористатися цією спецпропозицією.

Кінцеві ціни на програмне забезпечення Microsoft дізнавайтеся у партнерів Microsoft:

Умови акції стосуються лише визначених продуктів, обмежені в часі та не сумуються з іншими знижками та спеціальними пропозиціями.


Деталі спеціальної пропозиції та бізнес переваги Microsoft Office 2010 читайте на сторінці www.microsoft.ua/smb/office2010

 




2008, ООО "СОФТКОМ" ©